Om flipped
Denna webbplats använder cookies för statistik och anpassat innehåll. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning.
Läs mer om cookies här »

Om flipped

Flipped är en webbplats för elever och lärare som arbetar med Flipped Classroom som undervisningsmetod. Men det är också en plattform för alla lärare som vill eller behöver använda film i sin undervisning. Till exempel för att möta elever med särskilda behov. Flipped är tänkt att fungera som en hubb mellan vanliga webbtjänster som YouTube, Google, Wikipedia och Office 365. Att använda flipped är helt gratis för både elever och lärare.

 Flipped för elever

Som elev kan du gå in på din lärares utrymme på flipped och snabbt hitta alla filmer som ni arbetar med i undervisningen. Men du kan också söka efter filmer kategoriserade efter kurs eller ämne. Dessutom kan du hitta filmer efter hur de är taggade. Om din lärare valt att lägga till ett diskussionsforum på en sida kan du diskutera och lära tillsammans med andra. Du kan också göra tester och lämna in uppgifter.

  Se hur det funkar

 Flipped för lärare

Som lärare kan du skapa spellistor på YouTube med egna och/eller andras filmer. Du kan även använda spellistor skapade av andra. Spellistorna visar du snabbt och enkelt i ditt eget utrymme på flipped. Till varje film kan du komplettera med egen information, ladda upp filer, visa wikipediaartiklar, lägga in diskussionsforum, och ladda tester från Google Forms eller Office 365. Du kan kategorisera och tagga filmer så att besökare på flipped kan hitta dem baserat på kurs eller tagg.

  Se hur det funkar

 

Dela sidan:  2018-03-20Jonas Mollberg