Skapa ett konto på flipped

Att skapa ett konto på flipped.se är helt gratis. Vi vill dock att du läser igenom och godkänner vårt förkortade användaravtal först.

För att registrera ett konto på flipped måste du vara minst 23 år, pedagogiskt verksam eller lärarstudent.

Som användare av flipped.se ansvarar du själv för allt du publicerar på tjänsten. Du förbinder dig att bara använda sitens funktioner i utbildningssyfte och inte för personlig användning. Det är heller inte tillåtet att länka till material som är stötande eller material som bryter mot upphovsrätten.

Väljer du att använda kommentarstjänsten Disqus på dina sidor ansvarar du för att diskussionerna förs på ett respektfullt sätt. Du är själv moderator för de diskussionsforum du lägger in på dina sidor och förväntas hålla dessa rena från inlägg som bryter mot god nätetikett.

Vi vill att flipped.se skall vara en uppdaterad site. Användare som inte loggat in på länge kommer därför att först pausas, meddelas om detta för att sedan raderas.

När du registrerar dig på flipped.se måste du ange ditt personnummer. Vi använder personnumret för att verifiera din identitet och för att förhindra obehöriga. När din registrering skickas lagras inte ditt personnummer i vår databas.

Vi som driver flipped.se är på inget sätt ansvariga för eller kan hållas skadeståndsskyldiga för eventuell skada som uppstår genom att du använder flipped. Den som bryter mot detta användaravtal kan komma att stängas av från tjänsten.

Redan medlem? Logga in